KAP 2023 – Magnetes vagy? Így is segíthetsz!

Magnetes vagy?
Rendelkezz te is a banki nyereséged 10 százalékáról! Neked csak két katt – nekünk sokat jelent.

Kattints te is!

Rendelkezz te is a banki nyereséged 10 százalékáról! Keresd a linken a Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítványt!

Ma Magyarországon több, mint 400 000 fogyatékos ember él, többségüket a családjuk látja el. Ezeket a családokat megilleti az úgynevezett támogatott lakhatás, ami minden érintettnek személyre szabott, az önálló életvitelt támogató életmódot biztosít. A magyar állam jelenleg nem látja el a feladatát, mivel nem biztosítja ezt a szolgáltatást az érintett családoknak.

A felajánlott összeggel a súlyos, hamozottan fogyatékos személyeket gondozó családokat támogatod: alapítványunk azért dolgozik, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára és adományt gyűjtsünk az első budapesti támogatott lakhatást biztosító otthon megépítésére, amely súlyos, halmozottan fogyatékos emberek számára fog épülni.
Arra kérünk, hogy ha magnetes vagy, támogasd ügyünket! Az is segítség, ha ismerőseid körében terjeszted ezt az információt. Köszönjük!

A #Közösségi_Adományozási_Program (KAP) keretében az ügyfelek több mint 100 millió forintot osztanak szét a Bank hozzájárulásával az általuk kiválasztott társadalmi szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.  Lépj be a Netbankodba és a KAP felajánlásnál keress meg minket: Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány!
Felajánlásodat itt tudod megtenni: kattints ide!!

Neked ez nem kerül pénzbe – alapítványunknak sokat számít a támogatásod!