Gondoskodjunk együtt egy jobb jövőről gyermekeinknek!

Mi a célunk?

Fogyatékos gyermeküket nevelő édesanyákból álló közösségünk egy “támogatott lakhatás” szociális szolgáltatás kialakítását tűzte ki célul. A támogatott lakhatásban biztonságos, emberhez méltó körülmények között élhetnek gyermekeink akkor, amikor mi már nem tudunk róluk gondoskodni. Egy ilyen ház nem elfekvőként üzemelne, hanem a fogyatékos gyermekeink számára a teljes élet lehetőségét jelentené. A támogatott lakhatásról itt olvashatsz bővebben.

Mit teszük a cél érdekében?

A XV. kerületi önkormányzathoz fordultunk, hogy támogassanak minket egy támogatott lakhatás létrehozásában. Szakértők segítségével kidolgoztunk egy szakmai anyagot arról, hogy a jelenlegi jogszabályi környezetben hogyan hozható létre egy önkormányzati fenntartású támogatott lakhatás. A szakmai koncepció kapcsán egyeztetéseket tervezünk az önkormányzattal és felvesszük a kapcsolatot mindazokkal, akik támogatni szeretnék a kezdeményezésünket. 

Hogyan tudok segíteni?

Aláírással

Írd alá az alábbi támogató nyilatkozatot magánszemélyként vagy a szervezeted nevében!
Minden aláírás hozzájárul kezdeményezésünk sikeréhez.

Adománnyal

A támogatott lakhatás fenntartását az állami normatíva mellett az igénybevevők térítési díjából, pályázatokból és adományokból oldanánk meg.

Aláírók névsora

Az alábbiakban olvashatóak azok a szakmai szervezetek és magán személyek, akik egyetértenek a Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány és a Támogatott lakhatás projekt céljaival:

Támogasd ügyünket! Minden apró hozzájárulás számít!
Köszönjük!