Sikerült! Nagyon köszönjük minden támogatónknak!

A Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány 2020.11.3. – 2021.01.22. közötti időszakban indította el első adománygyűjtő kampányát. A „Jövőre is jöhetünk?” kampány célja az volt, hogy támogassuk azokat a családokat, akik súlyosan, halmozottan fogyatékos hozzátartozójukat gondozzák otthon egy életen át.

Ezek a családok nem tudnak a négy fal közül kimozdulni, nagy teher nehezedik rájuk, és ezt a feladatot szabadidő nélkül végzik.

Az adományokból 2021 nyarán 16 család számára szervezünk újra ötnapos közösségi tábort egy akadálymentes helyszínen.

A kampányt az Alapítvány Facebook oldalán, a Társaság a Súlyosan és Halmozottan Sérültek Esélyegyenlőségéért Facebook oldalon, valamint a súlyosan-halmozottan fogyatékos fiatalokat nevelő szülők zárt Facebook csoportjaiban hirdettük. Folyamatosan beszámoltunk a kampány előrehaladásáról, hetente többször is posztokat készítettünk, melyekben lelkes támogatóink visszajelzéseit is megírtuk. A kampányról írtunk az Alapítvány honlapján is.

A kampány sikeres zárult: 504.333 forintot gyűjtöttünk 52 támogató közreműködésével, a kitűzött cél 100%-ban teljesült. Hálásak vagyunk a bíztató szavakért és az adományokért! A kampány segítséget nyújt a családoknak, és egész évre kitartó feltöltődést a mindennapi nehézségekkel való megküzdéshez.

Remélem sikerül nagyon klassz élményben részt venni kis hozzájárulásommal. Ti vagytok a hétköznapi hősök. Akárki, akármit mond, sok jó ember van. Annyi értelmetlen dologra megy el pénz. Bele kell férjen a jó ügy támogatása. És ez AZ!!!!

(K.Zs.)

Nagyon fontos, hogy a fogyatékkal élők és családjaik is ki tudjanak szakadni egy kicsit a nehéz hétköznapokból. Ezért támogatom ezt a nagyszerű kezdeményezést.

(Zsófia)

Reméljük sikerül pár gondtalan órával, vidám, élményekkel teli nappal megörvendeztetni majd kedves sorstársainkat! Áldott, boldog Karácsonyt, a mindennapokhoz pedig derűt, egészséget és kitartást kívánunk!

P. család

A fogyatékos fiatalokkal élő családok nem választották a helyzetüket, mégis kitartóan támogatják a segítségre szoruló szerettüket. Végtelenül felnézek az ilyen emberekre!

(Sára)

Hálásak vagyunk a bíztató szavakért és az adományokért!

A Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány lelkes csapata